Free Member Event – Northern Ireland
September 28, 2018, 9:30 am - 2:00 pm
Our next Northern Ireland regional event will take place at the Allstate offices in Belfast, and the agenda for this event can be viewed below.
The day will be centered on the challenges and opportunities of IT service management (ITSM) data. Have you ever wondered whether you could get more out of the data that you have gathered around incidents and problems? Would you like to learn what more you can you your configuration data for beyond what you are already? Join us in Belfast and hear how the people at Allstate have been grappling with these same challenges, hear all about their exciting solutions, and learn from their experience. We encourage you to come along and engage with their story and bring your own to learn from one another too.
|09:30 - 10:00||Registration & Refreshments||30 Mins|
|10:00 - 10:20||Introductions||John Jenkins, Allstate||20 Mins|
|10:20 - 11:05||ITSM data: An Allstate perspective||Allstate||45 Mins|
|11:05 - 11:50||Extracting value from data||Allstate||45 Mins|
|11:50 - 12:35||ITSM data: Group discussion||All delegates||45 Mins|
|12:35 - 13:45||Lunch & Networking||70 Mins|
|13:45 - 14:00||AOB/Wrap-Up||Richard Horton||15 Mins|
How much does it cost?
This event is free for all itSMF UK members.