Loading Events

Member Meet-up – Newcastle

February 26, 9:30 am - 4:00 pm

Our next FREE member meet-up event in the North will take place at HMRC offices on 26th February. The event will include presentations focused on the relationship between ITIL and DevOps and provide an opportunity for members to gather with other practitioners to share experiences, listen to guest speakers, and discuss key service management issues. It will also feature a brief itSMF UK update.

Who is it for?

All itSMF UK members.

Agenda

TimeAgenda ItemPresenterDuration
09:30 - 10:00Registration & Refreshments30 Mins
10:00 - 10:10Welcome & HousekeepingJennifer Smith
itSMF North Regional Chair & IT Service Delivery Manager at Enact
10 Mins
10:10 - 10:55Putting the Assurance into Service DesignClaire Burn
HMRC
45 Mins
10:55 - 11:40ITIL invented DevOps….. And I can prove it!Brian Johnson
Chief Architect
45 Mins
11:40 - 12:00Refreshment Break20 Mins
12:00 - 12:45Service Agility at 10,000 FeetRichard Wilson
BJSS
45 Mins
12:45 - 13:00itSMF UpdateRichard Horton
itSMF Board Member
15 Mins
13:00 - 13:45Lunch45 Mins
13:45 - 14:45SIAM: Taking a leap into the unknown? Take a Structured Approach.’Pat Williams and Ian Groves
Syamic
60 Mins
14:45 - 15:00Close and Feedback FormsJennifer Smith
itSMF North Regional Chair
15 Mins

How much does it cost?

This event is free for all itSMF UK members.

If you are not yet an itSMF UK member, you’ll be shown the individual member annual fee once you click on register now – or you can find out more about membership by clicking here.

REGISTER NOW!

Details

Date:
February 26
Time:
9:30 am - 4:00 pm
Event Categories:
,

Organiser

itSMF Events Team
Phone:
+44 (0)118 918 6500
Email:
events@itsmf.co.uk
Website:
http://www.itsmf.co.uk

Venue

HMRC Newcastle
Business Events Centre, Benton Park View, Benton Park Road
Newcastle Upon Tyne, NE98 1ZZ United Kingdom
+ Google Map
Scroll to Top